Svenska

Upptäckt Melbourne

Vi har billiga rum, ren sängar och smutsiga kul! Oavsett om du är en internationell backpacker med livs äventyr, på en arbetande semester visum söker någonstans mer långsiktigt Övernattning (kolla in våra veckopriser!), Eller till och med en Aussie letar efter billiga vandrarhem i Melbourne för en särskild händelse , du har en fantastisk tid här.

Vi erbjuder alla bekvämligheter du behöver en budget vandrarhem, med fantastisk extrafunktioner som vår beanbag bio, stora taket överst och källare bar. Plus vår vänliga personalen är här 24/7 för att hjälpa till. De kommer inte att göra din tvätt eller diska, men de brinner för vår stora staden och älskar att hjälpa våra gäster får ut mesta möjliga av varje sekund av det.

Medan du bor på Discovery Melbourne får du en fantastisk gratis frukost varje morgon och rena badrum med aldrig sinande varmvatten. Våra vansinnigt sköna sängar med linne levereras innebär att du kan sova lätt och vår Inget utegångsförbud politik och källarbaren kan du festa hårt på en av de mest roliga och vänliga vandrarhem i Melbourne.

Oavsett var du kommer från att besöka Melbourne, billiga vandrarhem är lätta att hitta, men du kommer inte hitta en med de unika faciliteter och trevlig stämning som vårt.

Boka din säng på nätet, maila oss eller ring oss på 1800 645 200.

Vi kan också ta emot större grupper, om du reser med 11 eller fler personer, chef över till Melbourne Discovery Grupper eller ring +61 3 9329 4012 och de kan anpassa sig till dina grupper behov.

Plats / Vägbeskrivning:

Från Tullamarine Airport (Nationella och internationella)

Direkt buss – Starbus fungerar mellan 05:00 till 07:00 dagligen. Det avgår från Bus Zone L (på framsidan av den internationella terminalen) ungefär var 30 minuter och kommer att släppa av dig precis vid vår dörr. Vi rekommenderar att du bokar dagen före eller före genom att ringa +61 (3) 8378 8700. Biljetter är $ 13 per person.

Skybus – Skybus fungerar mellan Tullamarine flygplats och Southern Cross Station och avgår varje 15 minuter 24/7. Biljetter är $ 18 per person och bokning krävs inte.

Taxi – Alternativt kan du hoppa i en taxi och beroende på trafiken kommer att ta mellan 25-50 minuter och kostar ungefär mellan $ 50- $ 65. Om du reser med 3 eller 4 personer kan detta vara ett billigare alternativ än att betala separat för bussen.