Suomalainen

Discovery Melbourne

Meiltä löydät halvat huoneet, puhtaat sängyt ja “likaista hauskuutta”. Olet sitten kansainvälinen reppureissaaja kokemassa elämäsi seikkailua tai working holiday viisumilla etsimässä pidempiaikaista paikkaa asua (tsekkkaa meidän viikottaiset tarjoukset), tai Austraalialainen etsimässä halpaa hostellia Melbournesta erityistä tapahtumaa varten, tulet viettämään loistavaa aikaa meillä.

Me tarjoamme kaiken mukavuuden jota voit hostellissa tarvita, upeilla extroilla, kuten säkkituoli elokuvateatterilla, isolla kattoterassilla ja kellaribaarilla. Plussana tietenkin meidän ystävällinen henkilökuntamme, joka on paikalla auttamassa 24/7. Vaikka he eivät pesekkään puolestasi pyykkejä tai tiskejäsi, he rakastavat Melbournea ja mielellään auttavat sinua samaan kaiken mahdollisen irti upeasta kaupungistamme.

Asuessasi Discovery Melbournessa saat loistavan aamiaisen jokainen aamu ja puhtaan kylpyhuoneen loppumattomalla lämpimällä vedellä. Meidän mukavat ja puhtaat sänkymme takaavat sinulle hyvät yöunet, eikä meillä edes ole kotiintuloaikoja. Kellaribaaristamme löydät kunnon bileet halvoilla hinnoilla. Kaiken tämän löydät yhdestä hauskimmasta ja ystävällisimmästä hostellista Melbournessa.

Mistä ikinä saavutkaan vierailemaan Melbourneen, halvat hostellit on helposti löydettävissä, mutta et löydä toista yhtä ainutlaatuisilla puitteilla ja hauskalla tunnelmalla, kuin meillä.

Varaa petisi netistä, sänköpostilla tai soittamalla meille numeroon 1800 645 200

Pystymme myös huolehtimaan isommista ryhmistä. Jos matkustat yli 11hengen seurueessa ota yhteyttä Melbourne Discoveryn henkilökuntaan tai soita +61 3 9329 4012 ja he voivat huolehtia ryhmänne tarpeista.

Sijainti/Liikenneyhteydet:

Tullamarinen lentokettä (kansallinen ja kansainvälinen)

Direct Bus Service – STARBUS liikennöi 6.00-18.00 päivittäin. Se lähtee bussilinjalta L (kansainvälisen terminaalin ulkopuolelta) n. 30 min välein ja tuo sinut suoraan ovellemme. Suosittemme varaamaan bussimatkan päivää aikasemmin soittamalla numeroon +61 (3) 8378 8700. Lippu maksaa 13$ per henkilö.

Skybus– Skybus liikennöi Tullamarinen Lentokentän ja Southern Cross Stationin välillä 15min välein 24/7. Lippu maksaa 18$ per henkilö, eikä matkaa tarvitse erikseen varata.

Taxi – Vaihtoehtoisesti voit ottaa taksin. Liikenteestä riippuen matka kestää n. 25-50 min ja maksaa 50-65$. Jos seurueessanne on 3-4 henkilöä, tämä voi olla halvempi vaihtoehto, kuin ostaa jokaiselle oma bussilippu.