Nederlands

Discovery Melbourne

We hebben goedkope kamers, schone bedden en vuile plezier! Of je nu een internationale backpacker met het avontuur van je leven, op een werkvakantie visum op zoek naar ergens langere termijn te blijven (kijk op onze wekelijkse tarieven!), Of zelfs een Aussie op zoek naar goedkope hostels in Melbourne voor een speciale gebeurtenis , je zult een geweldige tijd hebben hier.

Wij bieden alle gemakken die u nodig hebt van een budget hostel, met geweldige extra’s zoals onze zitzak bioscoop, grote dak en de bar in de kelder. Plus onze vriendelijke receptiemedewerkers zijn hier 24/7 om te helpen. Zij zullen uw wasgoed of de afwas niet doen, maar ze zijn over onze geweldige stad gepassioneerde en liefde het helpen van onze gasten om het meeste uit elke seconde van.

Tijdens uw verblijf in Discovery Melbourne vindt u een geweldig gratis ontbijt elke ochtend en schoon sanitair met nooit eindigende warm water te krijgen. Onze waanzinnig comfortabele bedden met linnen geleverd betekent dat u gemakkelijk slapen en ons geen avondklok beleid en de bar in de kelder kunt u harde partij op een van de meest leuke en vriendelijke hostels in Melbourne.

Maakt niet uit waar je vandaan komt naar Melbourne bezoeken, goedkope hostels zijn gemakkelijk te vinden, maar je zult niet vinden met de unieke faciliteiten en leuke sfeer als de onze.

Boek uw bed online, e-mail ons of bel ons op 1800 645 200.

We kunnen ook de catering voor grotere groepen, als je reist met 11 of meer mensen, ga dan naar Melbourne Discovery Groepen of bel +61 3 9329 4012 en ze kunnen bieden aan uw groepen behoeften.

Locatie / Routebeschrijving:

Vanaf Tullamarine Airport (nationale en internationale)

Direct Bus Service – Starbus rijdt tussen 05:00-19:00 dagelijks. Het vertrekt van Bus Zone L (de voorkant van de internationale terminal) ongeveer elke 30 minuten en zal u afzetten recht aan onze deur. Wij raden u boek de dag vóór of voor door te bellen naar +61 (3) 8378 8700. Tickets zijn $ 13 per persoon.

Skybus – Skybus opereert tussen de luchthaven Tullamarine en Southern Cross Station en vertrekt iedere 15 minuten 24/7. Tickets zijn $ 18 per persoon en boekingen zijn niet nodig.

Taxi – Als alternatief kan je springen in een taxi en afhankelijk van het verkeer zal dit tussen de 25-50 minuten en kost ongeveer tussen de $ 50- $ 65. Als u reist met 3 of 4 personen dit een goedkopere optie dan apart betalen voor de bus kan worden.